Made by Lilian steunt Stichting Beertje

Aurora Amra Vlinderfonds

Aurora Amra

3-9-2017 / 1-9-2020

Illustratie gemaakt door Red Cat Company

 

 

Het Vlinderfonds is ontstaan ter nagedachtenis aan Aurora Amra, zij heeft helaas net geen 3 jaar mogen worden.

 

  • Wat houdt het Aurora Amra Vlinderfonds in?

Nadat Aurora was overleden wilde ik haar naam op èèn of andere manier in leven houden en daar iets 'goeds' mee doen. Aurora was dol op vlinders dus dat moest er ook in terug komen. Zo is het Aurora Amra Vlinderfonds ontstaan. Er worden per verkocht kattenspeeltje vlinders verzameld welke uiteindelijk in geld omgezet worden om daarvan iets aan te schaffen voor een goed kattendoel. Dit gebeurt al sinds 2020 en via de diverse weblogs (per jaartal) kun je lezen wat er met de verzamelde vlinders is gedaan.

 

Hoe worden er vlinders verzameld?

  • 25% per verkocht kattenspeeltje wordt bijgeschreven bij het totaal aantal verzamelde vlinders
  • Rond je het te betalen bedrag van je bestelling af naar boven dan zal dit ook bijgeschreven worden bij het totaal aantal verzamelde vlinders
  • Via Instagram & Facebook zullen er af en toe met een kraskaart of Kat van Fortuin (extra) vlinders ingezameld worden, hiermee kun je kattenspeeltjes of èèn van de andere items winnen.

 

Wat wordt er met de verzamelde vlinders gedaan?

  • Ik heb besloten om me in 2023 te concentreren op èèn goed kattendoel en dat is Stichting Beertje geworden. De reden hiervoor is dat ik respect heb voor mensen die alleen dieren die in hun laatste levensfase zijn gekomen op te nemen en hun zo nog een paar fijne laatste weken/maanden te bezorgen. Aangezien ik zelf (helaas) redelijk ervaring heb met ernstig zieke katten weet ik hoe moeilijk maar op een vreemde manier toch ook hoe mooi dit kan zijn. Mida (19) had schildklierproblemen, Kyona (7) kanker, Noah (10) kanker, Aurora (2) acuut nierfalen & Hinto (14) diabetes. Via een Google zoektocht ivm Hinto's diabetes kwam ik deze stichting tegen, ik had er nog nooit van gehoord maar vond het gelijk een prachtig initiatief. Nadat Hinto was overleden heb ik ook alle insulinespuitjes en brokjes naar ze opgestuurd en had direct fijn contact met Emilie. De keuze voor Stichting Beertje was voor mij dus redelijk snel gemaakt ondanks alle andere goede doelen die er zijn, maar ik kan ze toch niet allemaal steunen!
  • De verzamelde vlinders zullen in overleg met Stichting Beertje gebruikt gaan worden, dit kan zijn voor een nieuwe krabpaal, mandjes, insulinespuitjes, speciale brokken, enz...

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb